Acció Cultural

Amics de la música de Santa Magdalena

Des de ja fa 15 anys, els Amics de la Música de Santa Magdalena organitzen el Festival de Música Clàssica i Tradicional d’Esplugues. Els concerts se celebren a l’Església de Santa Magdalena i tenen el suport de l’Ajuntament de la Ciutat. El Festival ha anat creixent en contingut, qualitat i, ben important, en acceptació per part del públic assistent. Aquest públic integra ciutadans d’Esplugues, de tot el Baix Llobregat i de Barcelona.

Des del mes de març fins al mes de juny, cada any es presenta un conjunt d’entre cinc i sis concerts amb un programa ben variat, seguint els comentaris, les peticions i les preferències dels nostres socis i del públic en general, que acaba amb el ja tradicional concert de cobla a l‘aire lliure, amb un to sempre festiu i estiuenc.

Els concerts, que s’anuncien oportunament cada temporada a l’inici del Festival, són gratuïts per a tots els socis i a un preu molt assequible per a tothom, amb el desig d’acostar la música a tots els públics.

Els Amics de la Música us convidem amb els braços oberts a gaudir de la música i a col·laborar amb nosaltres en el foment de la música, fent-vos socis de la nostra associació, assistint als concerts i fent-nos arribar els vostres propostes.